تعداد بازدید : 55006
کد خبر:۹۴۹۱۶۷
کد خبر:۹۴۹۱۶۷
61125 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
06 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

«باقالی پلو» یا «باقالاپلو» یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشن‌ها و مهمانی‌ها تهیه و سرو می‌شود. پیش از این طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه که غذای گرانقیمت و محبوبی است را فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
ماهیچمون کجا بود آخه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
خیلی مفید بود خیلی واضح اموزش دادن دستشون درد نکنه
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.