بازدید 44111
۳
یک متخصص تغذیه گفت: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنی‌های طولانی مدت بسیار مضر است.
کد خبر: ۹۴۵۳۱۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰ 20 December 2019

یک متخصص تغذیه گفت: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنی‌های طولانی مدت بسیار مضر است.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره پخت مواد غذایی با روغن زیتون گفت: اسید چرب موجود در روغن زیتون با نام اسید اولئیک در میان متخصصان علوم تغذیه شناخته شده است که این اسید با پیوند تک زنجیر در خود تنها برای پخت و پزهای کوتاه مدت مانند تفت دادن غذا یا پخت برنج مناسب است.

او افزود: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنی‌های طولانی مدت با حرارات بالا مانند کدو بادمجان، کتلت و دستگاه سرخ کن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود چرا که این عمل باعث از بین رفتن خاصیت‌های درون مواد غذایی و همچنین خود روغن زیتون خواهد شد.

مضرات روغن زیتون

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مضرات روغن زیتون اظهار کرد: تمام روغن‌های موجود در بازارانرژی بالایی دارند و هر ۱ گرم از روغن‌ها دارای ۹ گرم انرژی است.

جوزدانی تصریح کرد: به عقیده خیلی‌ها روغن زیتون کاملا مفید است و مصرف بیش از حد آن هیچ ایرادی ندارد، اما این کاملا اشتباه است و مصرف زیاد تمامی روغن‌ها باعث افزایش بافت‌های چربی و در نهایت اضافه وزن خواهد شد.

مضرات روغن زیتون

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: همه روغن‌ها به علت پر انرژی بودن برای بدن مخصوصا کبد انسان‌ مضر هستند و باید در استفاده از آن‌ها کاملا احتیاط کرد.

میزان استفاده از روغن زیتون

جوزدانی درباره میزان استفاده از روغن زیتون گفت: برای افراد مختلف میزان مصرف روغن‌ها کاملا متفاوت است، ولی در برنج و خورشت دو قاشق غذا خوری کفایت می‌کند و کسانی که هیچ چربی اضافی در بدن خود ندارند بهتر است برای حفظ سلامت جسمانی خود استفاده از روغن‌ها را محدود کنند.

پخت و پز با روغن زیتون ممنوع

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص روغن زیتون گفت: روغن زیتون برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی هم به شدت توصیه می‌شود. به عقیده اکثر متخصصان تغذیه روغن زیتون یک روغن کاملا مفید برای هر رده سنی است و مصرف آن به میزان کم توصیه می‌شود.

جوزدانی در پایان گفت: روغن زیتون به علت نداشتن ویتامین D، کلسیم و منیزیم هیچ تاثیر بر پوکی استخوان ندارد و این باور به اشتباه در میان افراد جامعه مطرح شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۳
پسرک فضول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
عنوان این مطلب را به طور غلطی انتخاب کرده اید. باید گفت استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن ممنوع، وگرنه برای پخت و پز مشکل خاصی ندارد. آقای دکتر هم همین را گفته است. مگر از نظر شما پخت و پز با سرخ کردن یکی است؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
من مطمئنم هرچقدم بد باشه به بدی این روغن نباتی های بی خاصیت نیس
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
سلام.مصرف روغن زیتون برای پخت و پز اشکالی ندارد و فقط برای مصارف سرخ کردنی منع شده،این متخصص تغذیه نیز همین نکته را اشاره کرده! لطفا تیتر را تصحیح کنید.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
قیام مردم تبریز کرونا در ایران انتخابات افغانستان سپندارمذگان آزادراه تهران شمال رامین پرچمی انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب
آخرین اخبار