ته چین؛

طرز تهیه سمبوسه

کد خبر: ۹۴۲۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 09 December 2019
تعداد بازدید : 67852
کد خبر: ۹۴۲۳۹۵
|
۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 09 December 2019
|
111549 بازدید
|
۳
بازدید 111549
۳
«سنبوسه» یا «سمبوسه» خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می‌شود. طرز تهیه سمبوسه را در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
احمد عابدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
گمان کنم ساموسه اصالتا غذایی هندی باشد که در جنگ دو م جهانی که سربازان هندی به عنوان بخشی از سربازان انگلیسی به جنوب ایران بویژه آبادان و خرمشهر آمده بودند، آنرا بهمراه بعضی از انواع شیرینی رواج داده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
چرا از قاشق چوبی اطتفاده نمی کنن که راحت هم بزنن؟؟؟؟
پاسخ ها
مخمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
دوست ندارن ازقاشق چوبی استفاده کنن خوششون نمیاد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟