میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تکذیب خبر خودکشی بدلیل گرانی بنزین در هرمزگان

دهیار روستای نوبند میناب خبر اقدام به خودکشی جوان مینابی به دلیل گرانی بنزین را تکذیب کرد.
کد خبر: ۹۴۰۹۷۵
| |
5756 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، هاشم خرمی با اعلام این خبر، اظهار کرد: مرد میانسال ۴۵ ساله‌ای اهل میانه که به بلای خانمان سوز اعتیاد به شیشه مبتلا بود، در محدوده گل باغ از توابع بخش مرکزی میناب بدلیل اختلال حواس با وضعی نامناسب اقدام به دراز کشیدن بر روی جاده کرده بود.

دهیار روستای نوبند میناب افزود: بلافاصله فرد مذکور از محل مورد نظر جابجا و به پاسگاه انتظامی گوربند منتقل می‌شود.

وی با رد برخی اخبار و شایعات در خصوص فوت این فرد، خاطرنشان کرد: هیچ گونه خودکشی در کار نبوده و این فرد نیز به هیچ وجه از اهالی این منطقه نیست.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت