آتش‌سوزی منزل و فوت جوان ۳۴ ساله در مبارکه

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از آتش گرفتن یک منزل و فوت جوانی ۳۴ ساله در اثر سوختگی خبرداد.
کد خبر: ۹۳۵۱۸۲
| |
3721 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، رضا محمدی اظهار داشت: در پی تماس مردمی با سامانه ۱۱۰ پلیس و اعلام یک مورد آتش‌سوزی منزل در شهر دیزیچه بلافاصله گشت انتظامی کلانتری ۱۲ مبارکه به محل اعزام شد.

فرمانده انتظامی مبارکه افزود: متأسفانه در اثر این حادثه آتش‌سوزی جوانی ۳۴ ساله که در منزل بوده به علت شدت سوختگی جان خود را از دست داد.

وی با اشاره به اینکه این منزل قدیمی و سقف آن چوبی بوده بیان داشت: علت دقیق وقوع این حادثه توسط کارشناسان آتش‌نشانی در دست بررسی است.

محمدی به شهروندان توصیه کرد: در همه حال اصول ایمنی را رعایت کنید تا شاهد وقوع این‌گونه حوادث ناگوار غیرقابل‌جبران نباشیم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت