صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش‌رئیس‌کمیسیون‌اروپا‌به‌یشنهاد‌انگلیس‌درمورد‌برگزیت

رئیس کمیسیون اروپا گفت که پیشنهاد‌هایی که بریتانیا برای خروج از اتحادیه اروپا ارائه کرده است «نقاط مثبتی» دارد.
کد خبر: ۹۲۷۳۶۱
| |
5430 بازدید

واکنش‌رئیس‌کمیسیون‌اروپا‌به‌یشنهاد‌انگلیس‌درمورد‌برگزیت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «ژان-کلود یونکر»، رئیس کمیسیون اروپا، گفت که پیشنهاد‌هایی که بریتانیا امروز -‌چهارشنبه- برای خروج از اتحادیه اروپا ارائه کرده است «نقاط مثبتی» دارد، اما هنوز «مشکلاتی در آن هست که نیاز هست در روز‌های آینده بر روی آن کار کرد.» این خبر را کمیسیون اروپا طی بیانیه‌ای اعلام کرد.

یونکر در تماس تلفنی با «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر بریتانیا، گفت که مقام‌های اتحادیه اروپا متن پیشنهاد‌های این کشور را در چارچوب «ضوابط» این بلوک بررسی خواهند کرد. یونکر طی این تماس تلفنی از تعهد جانسون برای پیشبرد گفتگو پیش از برگزاری اجلاس شورای اروپا در ماه جاری میلادی و رسیدن به توافق تقدیر کرد.

در بیانیه کمیسیون اروپا آمده است: «با این حال، یونکر عنوان کرد که همچنان در این طرح مشکلاتی وجود دارد که باید در روز‌های آینده روی آن کار کرد، به‌ویژه در رابطه با طرح پشتیبان ایرلند.»
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار