دادستان تهران:

پرونده «مهناز افشار» مفتوح است / ممنوع‌الخروجی «پگاه آهنگرانی» به دلایل امنیتی

علی القاصی درباره آخرین وضعیت پرونده مهناز افشار گفت: این فرد خارج از کشور است و چند شاکی دارد و پرونده‌اش بر اساس شکایت شکات مفتوح است. پرونده این فرد در حال رسیدگی است و هنوز تصمیم جدیدی در مورد آن گرفته نشده است.
کد خبر: ۹۲۰۶۷۳
| |
5062 بازدید

دادستان تهران درباره آخرین وضعیت پرونده «مهناز افشار»، گفت: این فرد هنوز خارج از کشور بوده و پرونده‌اش در حال رسیدگی است.

به گزارش فارس، علی القاصی درباره آخرین وضعیت پرونده مهناز افشار گفت: این فرد خارج از کشور است و چند شاکی دارد و پرونده‌اش بر اساس شکایت شکات مفتوح است.

وی افزود: پرونده این فرد در حال رسیدگی است و هنوز تصمیم جدیدی در مورد آن گرفته نشده است.

القاصی در مورد پرونده پگاه آهنگرانی نیز گفت: وی به دلایل اتهام امنیتی و جرم عمومی ممنوع الخروج شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت