معاون رییس جمهور اعلام کرد؛

ورود خانم‌های ایرانی به ورزشگاه‌ها درحال اجرایی شدن

کد خبر: ۹۱۳۳۳۰
| |
5846 بازدید

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: وعده دولت برای ورود زنان به ورزشگاه توسط وزیر ورزش و جوانان در حال پیگیری است.

به گزارش تابناک ورزشی، معصومه ابتکار روز دوشنبه در حاشیه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین به ایرنا گفت: سازوکار‌ها و زیرساخت‌های خوبی برای ورود زنان به ورزشگاه تعبیه شده است. 

وی گفت: تاکنون نیز زنان در چندین مسابقه ورزشی در کنار مردان حضور داشته اند و خوشبختانه در طول مسابقات مشکل خاصی به وجود نیامده است. ابتکار افزود: برای توسعه این موضوع اقدامات لازم در حال پیگیری است.

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت