المانیتور مدعی شد:

دیدار ظریف با سناتور جمهوری‌خواه «رند پال»

کد خبر: ۹۱۲۶۰۲
| |
13966 بازدید
دیدار ظریف با سناتور جمهوری‌خواه «رند پال»
یک پایگاه خبری آمریکایی مدعی شد که وزیر امور خارجه ایران در نیویورک با سناتور جمهوری خواه آمریکایی دیدار کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، پایگاه خبری المانیتور شامگاه جمعه در گزارشی به نقل از منابع آگاه خبر داد که «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه در نیویورک با «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی دیدار کرده است.

المانیتور نوشت که نمایندگی ایران در نیویورک به سوال این پایگاه خبری درباره صحت این دیدار پاسخ نداده است.

پیشتر نیز وزیر امور خارجه ایران در جمع خبرنگاران در نیویورک گفته بود که وی با تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا دیدار داشته است، اما با مقاماتی از دولت ترامپ یا نمایندگانی از طرف آن دیدار نداشته است.

این در حالی است که منابع خبری اعلام کرده‌اند که سناتور رند پال، از سناتور‌های نزدیک به ترامپ به شمار می‌آید.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت