طالبان مسؤولیت انفجار کابل را برعهده گرفت

کد خبر: ۹۰۸۸۷۳
| |
6067 بازدید
طالبان اعلام کرد اعضای این گروه صبح امروز به مرکز پشتیبانی وزارت دفاع افغانستان در کابل حمله کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، طالبان اعلام کرد که اعضای این گروه صبح امروز به مرکز پشتیبانی وزارت دفاع افغانستان در کابل حمله کردند.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در صفحه توئیتر خود نوشت: صبح امروز اعضای این گروه بر مرکز پشتیبانی وزارت دفاع افغانستان در کابل حمله کردند و درگیری در این منطقه ادامه دارد.

صبح امروز انفجار شدیدی در کابل رخ داد که بر اساس گزارش اولیه ۳۵ تن زخمی و ۱ نفر دیگر زخمی شدند.

مسئولان وزرات بهداشت افغانستان اعلام کردند که در انفجار امروز ٦٨ نفر زخمی شدند و ٣٤ تن دیگر جان باختند. اما تاکنون مقام رسمی این آمار را تایید نکرده است.

این انفجار در مربوطات حوزه دوم امنیتی شهر کابل صورت گرفته است، چندین انفجار پی در پی موجب ایجاد این صدای مهیب شده است.

این انفجار در حالی رخ می‌دهد که طالبان و آمریکا در دوحه قطر هفتمین دور مذاکرات خود را شروع کرده و طرفین اعلام کردند که در نقطه حساسی برای پایان جنگ در افغانستان قرار دارند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت