اخراج رفیق محمدصلاح از جام ملت‌ها با رسوایی اخلاقی

فدراسیون فوتبال مصر قاطعانه وارد عمل شد و این بازیکن را در حین مسابقات ، از اردوی تیم ملی مصر اخراج کرد تا ادامه جام ملت‌های آفریقا را از دست بدهد و برای پاسخگویی به کمیته اخلاق و دادگاه های داخلی مصر معرفی شود.
کد خبر: ۹۰۸۰۶۹
| |
6925 بازدید

عمرو ورده به دلایل حاشیه‌ای توسط فدراسیون فوتبال مصر از اردوی این تیم در جام ملت‌های آفریقا اخراج شد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از اهداف، بعد از آنکه یکی از مدل‌های اینستاگرامی، عمرو ورده بازیکن تیم ملی فوتبال مصر را متهم به اذیت و آزار جنسی کرد و چت‌های خصوصی خود را با این بازیکن منتشر کرد، فدراسیون فوتبال مصر قاطعانه وارد عمل شد و این بازیکن را در حین مسابقات ، از اردوی تیم ملی مصر اخراج کرد تا ادامه جام ملت‌های آفریقا را از دست بدهد و برای پاسخگویی به کمیته اخلاق و دادگاه های داخلی مصر معرفی شود.

به این ترتیب مصر، میزبان جام ملت‌های آفریقا با ۲۲ بازیکن و امید به درخشش محمد صلاح ستاره جهانی و تراز اول خود در ادامه مسابقات شرکت خواهد کرد. تیم فوتبال مصر در اولین دیدار خود در جام ملت‌های آفریقا توانست زیمبابوه را شکست دهد و در دومین دیدار امشب (چهارشنبه) با کنگو دیدار خواهد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت