ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۱۸ نیروی نیجریه توسط بوکوحرام کشته شدند

کد خبر: ۹۰۶۷۶۱
| |
9706 بازدید

تروریست‌های بوکوحرام با حمله به یک پاسگاه نظامی در شمال‌شرق نیجریه، ۱۸ سرباز را کشته و ۸ تن دیگر را زخمی کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بر اثر حمله گروه تروریستی بوکوحرام به یک پاسگاه نظامی در شمال‌شرق نیجریه، ۱۸ نظامی این کشور کشته و ۸ تن دیگر نیز زخمی شدند.

به گزارش رسانه‌های نیجریه، این حمله در منطقه «گاجرام» ایالت بورنو رخ داده است. این، چهارمین حمله تروریستی بوکوحرام به مقر نظامیان طی یک هفته اخیر است.

بوکوحرام در سال ۲۰۰۰ اعلام موجودیت کرد و از سال ۲۰۰۹ تاکنون با انجام اقدامات خشونت‌آمیز، حدود ۲۰ هزار تن را کشته است. این گروه تروریستی از سال ۲۰۱۵ در کشورهای کامرون، بنین، چاد، نیجر و نیجریه عملیات تروریستی انجام می‌دهد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟