کد خبر: ۹۰۲۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴ 02 June 2019
فندق از خانواده میوه‌های مغزدار است که طعم بسیار دلنشین و خوشمزه‌ای دارد. بعد از شکستن پوسته سفت فندق، پوستی روی مغز اصلی آن قرار دارد که تلخ است و اگر از فندق با پوست در تهیه شیرینی‌ها یا هر چیز دیگری استفاده کنید، در نهایت محصولی تلخ خواهید داشت. در این ویدیو دو روش برای جدا کردن پوست فندق آموزش داده می‌شود که می‌توانید از آن برای خوشمزه‌تر کردن فندق‌های خود استفاده کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: