سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 45518
کد خبر:۹۰۲۸۳۴
کد خبر:۹۰۲۸۳۴
121972 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

دو روش آسان برای جدا کردن پوست فندق‌

فندق از خانواده میوه‌های مغزدار است که طعم بسیار دلنشین و خوشمزه‌ای دارد. بعد از شکستن پوسته سفت فندق، پوستی روی مغز اصلی آن قرار دارد که تلخ است و اگر از فندق با پوست در تهیه شیرینی‌ها یا هر چیز دیگری استفاده کنید، در نهایت محصولی تلخ خواهید داشت. در این ویدیو دو روش برای جدا کردن پوست فندق آموزش داده می‌شود که می‌توانید از آن برای خوشمزه‌تر کردن فندق‌های خود استفاده کنید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
معصومه صادقی زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
ویدئوی خیلی جالب و خوبی بود
خیلی خوب راهنمایی کردن
ممنون
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟