تعداد بازدید : 10767
کد خبر:۹۰۰۱۵۸
کد خبر:۹۰۰۱۵۸
25954 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ | ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
20 May 2019
ته چین؛

طرز تهیه دسر پاناکوتا و ترفندهای کار با ژلاتین

ژلاتین ماده جامد، نیمه شفاف، بی‌رنگ، ترد و بی‌مزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران به‌دست می‌آید. و از آن به عنوان عامل ژله‌ای کننده در غذاها و دسترهای مختلف استفاده می‌شود. هرچند برای درست کردن خود ژله بسته‌های آماده با طعم‌های مختلف را به سادگی می‌توان از سوپرمارکت تهیه کرد اما استفاده از خود پودر ژله امکان درست کردن دسرهای دیگری مثل پاناکوتا همینطور ایجاد تغییرات دلخواه در ژله‌های متعارف را فراهم می‌کند. کار با ژله کار سختی نیست و در این ویدیو مي‌توانید با تمام نکات ریز و درشت کار با آن آشنا شده و روش درست کردن دسر پاناکوتا را نیز بیاموزید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟