ته چین؛

طرز تهیه گرانیتای لیمو

کد خبر: ۸۹۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱ 29 April 2019
تعداد بازدید : 182
کد خبر: ۸۹۵۱۰۱
|
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱ 29 April 2019
|
3527 بازدید

مواد لازم:
60گرم شکر
5گرم ژلاتین
220 گرم آب
250 گرم آب لیمو

بازدید 3527
گرانیتا یک دسر نیمه منجمد ایتالیایی است که از شکر، آب و طعم‌دهنده‌های مختلف درست می‌شود. این دسر از شهر سیسیل در ایتالیا نشأت گرفته است و در شهرهای مختلف کل ایتالیا در شکل‌های متفاوت موجود است. این دسر کمی شبیه به «سُربِی / Sorbet» است هرچند که در سیسیل ساختاری کریستالی‌تر و بافتی بزرگ و درشت‌تر دارد. طرز تهیه این دسر لذیذ را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟