ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افزایش ۳۹ درصدی درآمد هواوی علیرغم فشار‌های آمریکا

شرکت چینی هواوی از کسب درآمد ۲۹.۵ میلیارد دلاری در سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ علیرغم فشار‌ها و تهدید‌های تجاری و اقتصادی گسترده امریکا خبر داده است.
کد خبر: ۸۹۳۸۳۹
| |
4665 بازدید

به گزارش فارس به نقل از زددی نت، درامد هواوی طی این مدت نسبت به سه ماهه اول سال 2018 افزایشی 39 درصدی نشان می دهد. این شرکت در زمان یاد شده 59 میلوین واحد گوشی هوشمند را در سراسر جهان به فروش رسانده است.

هواوی علیرغم فشارها و تهدیدات گسترده آمریکا موفق به عقد 40 قرارداد تجاری با شرکت‌های مخابراتی در سراسر جهان برای ارائه خدمات نسل پنجم تلفن همراه نیز شده و طی مدت یادشده بیش از 70 هزار دکل نسل پنجم تلفن همراه نصب کرده است.

بر اساس برآوردهای هواوی تا سال 2025 بیش از 2.8 میلیارد نفر در سراسر جهان از خدمات شبکه های نسل پنجم تلفن همراه بهره می گیرند. بسیاری از این افراد از سخت افزارهای تولیدی هواوی بدین منظور بهره خواهند گرفت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار