صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش نیکی‌هیلی به تمدید‌نکردن معافیت‌های‌تحریمی

کد خبر: ۸۹۳۷۸۰
| |
14427 بازدید

واکنش نیکی‌هیلی به تمدید‌نکردن معافیت‌های‌تحریمی

نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل در توییتی از اقدام ترامپ مبنی بر عدم ارائه معافیت‌های نفتی به سایر کشورها برای خرید نفت ایران تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نیکی هیلی، نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل در واکنش به عدم ارائه معافیت‌های نفتی برای تجارت با ایران نوشت: از دونالد ترامپ و دولت برای عدم ارائه معافیت‌های بیشتر به سایر کشورها برای خرید نفت ایران تشکر ویژه می‌کنم. دورانی که به رفتار بد کشور دیگری پاداش داده می‌شد، باید به پایان برسد. حال وقت آن رسیده که به طور واقعی از تهدید ایران آگاهی یابیم.

کاخ سفید امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیه‌ای به‌طور رسمی اعلام کرد معافیت‌های تحریمی که برای خریداران بزرگ نفت ایران در نظر گرفته بود، دیگر تمدید نخواهد کرد. بنابراین، این معافیت‌ها روز دوم ماه مه (۱۲ اردیبهشت ماه) پایان خواهد یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار