کد خبر: ۸۹۳۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰ 22 April 2019

مواد لازم:
ریزوتو قارچ (هر نوع ریزوتو یا هر نوع برنج پخته شده‌ای قابل استفاده است)
چند تکه پنیر موزارلا
آرد
تخم‌مرغ همزده
آرد سوخاری
روغن زیتون

آرانچینی یا آرانچینو یک غذا سیسیلی ایتالیایی است. این غذا نوعی کوفته برنجی شکم پر است که با پوششی از آرد سوخاری سرخ می‌شود. این غذا برای اولین بار در قرن دهم در سیسیل ابداع شد. این غذا طعمی عالی دارد. طرز پخت آن را در این ویدیو خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: