ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مهاجم اخراجی استقلال با عذرخواهی بخشیده شد

کد خبر: ۸۹۰۸۶۵
| |
4139 بازدید

مهاجم خاطی تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز آبی‌پوشان شرکت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، مهدی قائدی مهاجم جوان استقلال در بازی با سایپا به دلیل اینکه نامش در لیست 18 نفره قرار نگرفت، به نشانه اعتراض اردوی تیم را ترک کرد تا وینفرد شفر تصمیم به کنار گذاشته این بازیکن بگیرد. قائدی امروز پس از صحبت با سرمربی آلمانی آبی‌پوشان و عذرخواهی در جمع بازیکنان در تمرین شرکت کرد.

همچنین طارق همام که به دلیل مصدومیت تنها در یکی دو دیدار نیم فصل دوم بازی کرده، پس از مدت‌ها در تمرین استقلال آفتابی شد.تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار با سپاهان، از ساعت 15:30 امروز (چهارشنبه) در زمین شماره دوی آزادی و پشت درهای بسته آغاز شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟