میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مشارکت علوم پزشکی در پویش حمایت از سیل زدگان

کد خبر: ۸۹۰۵۰۳
| |
2533 بازدید

پویش حمایت از سیل زدگان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به راه افتاد و اعضای هیئت علمی و کارکنان می‌توانند به صورت داوطلبانه یک تا پنج روز از حقوق خود را به سیل زدگان اختصاص دهند.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در راستای این پویش دانشگاهی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور ابراز همدردی و کمک به سیل زدگان عزیز کشور تصمیم گرفتند پنج روز از حقوق ماه جاری خود را به این امر اختصاص دهند.

اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در صورت تمایل برای مشارکت در این پویش خیرخواهانه می‌توانند یک تا پنج روز از حقوق فروردین ماه خود را برای کمک به سیل زدگان مناطق مختلف کشور پرداخت کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات