کد خبر: ۸۹۰۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸ 10 April 2019

وسایل و تجهیزات مورد نیاز:
زعال‌های قالبی کوچک (خشته)
تکه‌های کوچک چوب خیس خورده در آب
ظرف نسوز حاوی آب

دودی کردن یکی از قدیمی‌ترین روش‌های پخت غذاست که باعث می‌شود که غذا طعم و بوی دودی خاصی پیدا کند. برای دودی کردن نیاز به تجهیزات خاصی ندارید. می‌توانید گریل زغالی معمولی خودتان را به یک دودی پز تبدیل کنید. در این ویدیو به شما نشان داده می‌شود که چگونه گریل زغالی خود را به یک دودی پز تبدیل کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: