ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هراز و چالوس تا اطلاع بعدی به تهران یک طرفه است

کد خبر: ۸۸۹۱۰۱
| |
3650 بازدید

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: براساس تصمیم اتخاذ شده محورهای هراز و چالوس تا اطلاع بعدی و به دلیل تخلیه بار ترافیکی به سمت تهران یک طرفه است.

به گزارش «تابناک»، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا در گفت‌وگو با فارس، گفت: از عصر روز گذشته شاهد بازگشت مسافران به سمت محل‌های سکونت‌شان هستیم.

وی افزود: روز گذشته تلاش شد تا دو محور هراز و چالوس علیرغم مسدود بودن بازگشایی شود که این مهم محقق شد و تردد در این دو محور از سر گرفته شد.

رحمانی گفت: از همان روز گذشته تردد در این دو محور به صورت یک طرفه به سمت تهران از سر گرفته شد و تا اطلاع بعدی و برای تخلیه بار ترافیکی این محدودیت تردد یک طرفه برقرار خواهد بود.

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا درخصوص اینکه در برخی اخبار شنیده شده که تا روز هفدم قرار است تردد در این دو محور یک طرفه باشد گفت: آن چیزی که مشخص است این است که تردد به صورت یک طرفه تا پایان تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟