ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای انبه

کد خبر: ۸۸۳۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱ 07 March 2019
تعداد بازدید : 2492

مواد لازم:
یک پیمانه نکتار انبه
یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم
گوشت میوه 4 تا 5 انبه

یک پیمانه شیر
یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم
یک سوم پیمانه شکر
یک بند انگشت نمک بدون ید
یک قاشق غذاخوری دانه‌ها وانیل له شده
دو پیمانه خامه غلیظ پر چرب

 

 

 

 

بازدید 9127
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. به این دسر قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی‌ها طعم داده می‌شود. پاناکوتا یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین دسرهای دنیاست. در این ویدیو طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه را به زیبایی هر چه تمام‌تر فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری