ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
نجفی خوشرودی:

جنایات‌غیرانسانی جیش‌الظلم ایران را مصمم‌تر می‌کند

کد خبر: ۸۷۸۴۴۸
| |
4496 بازدید

جنایات‌غیرانسانی جیش‌الظلم ایران را مصمم‌تر می‌کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: توسل گروهک تروریستی در زاهدان که مورد حمایت برخی کشورهای منطقه نیز قرار دارد، به اینگونه جنایات غیرانسانی عزم دولت و ملت ایران را در ادامه راه مقابله با تروریسم در منطقه مصمم تر از گذشته خواهد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، علی نجفی نماینده شهرستان بابل و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حادثه تروریستی در استان سیستان و بلوچستان که شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان را در پی داشته است، ابراز تأسف و انزجار کرد.

وی همچنین در ادامه با خانواده شهدا و مجروحان این حادثه تلخ ابراز همدردی کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن این اقدام غیرانسانی یکی از گروهک‌های تروریستی که مسئولیت آن را برعهده گرفته است اظهار داشت: توسل این گروهک تروریستی که مورد حمایت برخی کشورهای منطقه نیز قرار دارد، به اینگونه جنایات غیرانسانی عزم دولت و ملت ایران را در ادامه راه مقابله با تروریسم در منطقه مصمم تر از گذشته خواهد کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار