نجفی خوشرودی:

جنایات‌غیرانسانی جیش‌الظلم ایران را مصمم‌تر می‌کند

کد خبر: ۸۷۸۴۴۸
| |
4391 بازدید

جنایات‌غیرانسانی جیش‌الظلم ایران را مصمم‌تر می‌کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: توسل گروهک تروریستی در زاهدان که مورد حمایت برخی کشورهای منطقه نیز قرار دارد، به اینگونه جنایات غیرانسانی عزم دولت و ملت ایران را در ادامه راه مقابله با تروریسم در منطقه مصمم تر از گذشته خواهد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، علی نجفی نماینده شهرستان بابل و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حادثه تروریستی در استان سیستان و بلوچستان که شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان را در پی داشته است، ابراز تأسف و انزجار کرد.

وی همچنین در ادامه با خانواده شهدا و مجروحان این حادثه تلخ ابراز همدردی کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن این اقدام غیرانسانی یکی از گروهک‌های تروریستی که مسئولیت آن را برعهده گرفته است اظهار داشت: توسل این گروهک تروریستی که مورد حمایت برخی کشورهای منطقه نیز قرار دارد، به اینگونه جنایات غیرانسانی عزم دولت و ملت ایران را در ادامه راه مقابله با تروریسم در منطقه مصمم تر از گذشته خواهد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت