میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
رئیس کل دادگستری گلستان خبر داد:

خدمت در آتش نشانی به جای رفتن به زندان

کد خبر: ۸۷۲۷۴۳
| |
4215 بازدید

رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: قاضی گالیکشی به جای زندان کردن راننده بی احتیاط وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت های اطفا حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان اظهار کرد: قاضی گالیکشی به جای زندان کردن راننده بی احتیاط وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت های اطفا حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت کند.

وی افزود: این فرد در پی بی احتیاطی در رانندگی سبب مصدومیت فرد دیگری شده و در ابتدا به یک ماه حبس محکوم شد.

هاشمیان خاطرنشان کرد: قاضی گالیکشی به جای زندان وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت های اطفا حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت داشته باشد.

وی بیان کرد: اداره منابع طبیعی و واحد اجرای احکام کیفری شهرستان گالیکش بر اجرای این حکم نظارت می کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟