صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تلاش ایران و آلمان برای نهایی شدن ساز و کار مالی

کد خبر: ۸۶۹۱۸۳
| |
6827 بازدید

وزیر امور خارجه آلمان اظهار کرد که مقامات ذی‌ربط در تلاشند شبکه پرداخت جایگزین تجارت با دلار را برای ایران در هفته‎‌های آتی به مرحله نهایی برسانند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگویی با این شبکه خبری آلمانی در پاسخ به این سوال مبنی بر این که سازوکار مالی ویژه پیشنهادی اروپا برای پیش‌برد تجارت بدون دلار با ایران که در نتیجه تحریم‌های آمریکا و سیاست‌های یک‌جانبه این کشور مطرح شده است، در چه بازه زمانی عملی خواهد شد گفت: من امیدوارم که بتوانیم این شبکه پرداخت را در همین چند هفته پیش رو به مرحله نهایی برسانیم.

وی افزود: ما مصرانه در تلاشیم تا ملزومات نهایی را از جمله کشوری که میزبان آن خواهد بود را مشخص کنیم. این امر در موقعیت تقابل با ایالات متحده آمریکا که به دنبال اعمال فشار است، آسان نیست.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار