میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف یک مقبره ۴۴۰۰ ساله در مصر

کد خبر: ۸۶۰۹۵۷
| |
8197 بازدید

باستان‌شناسان مصری یک مقبره متعلق به ۴۴۰۰ سال پیش را در منطقه سقاره در نزدیکی قاهره کشف کردند.

به گزارش یورونیوز؛ دولت مصر روز شنبه با تایید این خبراعلام کرد براساس یافته‌های باستان‌شناسان این مقبره به احتمال زیاد به یک شخص روحانی عالی‌‌رتبه‌ای به نام «واح‌تی» و به دوره پنجمین پادشاهی (دودمان پنجم) مصر تعلق دارد.

به گفته باساتان‌شناسان مصری این مقبره به‌شکل منحصر به فردی سالم مانده است.

کشف یک مقبره ۴۴۰۰ ساله در مصر

خالد عنانی، وزیر باستان‌شناسی مصر به خبرنگاران گفت: «این مقبره به‌ویژه نشانه‌هایی از اموال صاحب قبر، مادر، همسر و خانواده اش دارد. همچنین قفسه‌هایی در مقبره با مجمسه‌های بزرگ رنگی کشف شده است.»

ماه گذشته، همین گروه باستان‌شناسی از کشف هفت قبر در منطقه باستانی سقاره خبر داد. گفته می‌شود قدمت بعضی قبرها به بیش از ۶هزار سال پیش می‌رسد.

منطقه سقاره در جنوب قاهره، یک محوطه گسترده دفن مردگان در هزاره‌های پیشین بوده است. هرم پلکانی جوزر از مشهورترین آثار باستانی یافت شده در این منطقه است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات