میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استفاده پلیس فرانسه از سلاح فلج‌کننده

کد خبر: ۸۵۹۸۹۱
| |
3894 بازدید
استفاده پلیس فرانسه از سلاح فلج‌کننده

باشگاه خبرنگاران نوشت: پلیس فرانسه از نوعی سلاح جدید حاوی مایعی فلج‌کننده برای مقابله با معترضان در این کشور استفاده کرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مجله ماریان فرانسه اعلام کرد در اعتراضات هفته گذشته در پاریس برخی خودروهای زرهی ژاندارمری مجهز به مایعی فلج‌کننده بودند. بنابر اعلام رسانه‌ها، یک دستگاه خودروی مجهز به این مایع می‌تواند سطح چندین زمین فوتبال را پوشش دهد.
رسانه ها اعلام کردند این سلاح جدید (حاوی مایع فلج‌کننده) می‌تواند معترضان را حتی اگر با ماسک باشند به زمین بیاندازد و تنها به عنوان آخرین راه چاره مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
شنبه گذشته نیروهای پلیس با چهارده خودروی زرهی برای پشتیبانی از 89 هزار تن از نیروهای پلیس فرانسوی در سراسر این کشور اعزام شدند. در پاریس این نخستین باری بود که چنین اتفاقی رخ داد. حدود صد و سی و شش هزار نفر روز شنبه در چهارمین اقدام جامع اعتراضی در فرانسه شرکت کردند. روز هشتم دسامبر حدود دو هزار نفر دستگیر شدند.
فرانسوی‌ها نسبت به سیاست‌های اقتصادی امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور کشورشان اعتراض دارند و خواهان برکناری او هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات