رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتکذیب ادعای تایمز درباره توزیع قرص یُد
6بازدید
۰

کاهش ۱۲ درصدی واردات برنج

طی هشت ماه ابتدای سال جاری، ۹۶۸ هزار و ۸۴۰ تن برنج وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲.۱۱ درصد کاهش یافته است.

به گزارش میزان، بررسی تازه‌ترین آمار گمرک از تجارت خارجی ایران نشان می‌دهد، در هشت ماه ابتدای سال جاری ۹۶۸ هزار و ۸۴۰ تن برنج به ایران وارد شده که ارزش آن رقمی در حدود ۹۹۵ میلیون و ۷۱۵ هزار دلار است. 

واردات برنج به ایران ۴.۵۱ درصد از وزن کل و ۳.۳۷ درصد از ارزش کل واردات به ایران در این مدت را شامل می‌شود.

در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۱۰۲ هزار تن برنج به ارزش یک میلیارد و ۳۴ میلیون دلار وارد شده بود که ۴.۴۸ درصد از وزن و ۳.۰۱ درصد از ارزش کل واردات ایران در آن مدت را به خود اختصاص داده بود.

به این ترتیب آمار نشان می‌دهد که واردات برنج در هشت ماهه‌ی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۱۲.۱۱ درصد و از لحاظ ارزش ۳.۷۷ درصد کاهش یافته است.

به گزارش مهر، هر ساله در فصل برداشت برنج داخلی، واردات این محصول به کشورمان برای حمایت از تولید کنندگان ممنوع می‌شود. با توجه به اتمام دوره ممنوعیت واردات برنج، روز ۱۳ آذر ماه دستور بازگشایی سامانه جامع تجارت برای ثبت سفارش این کالا از سوی گمرک ابلاغ شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.