صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترزا می رسماً تعویق رأی‌گیری بریگزیت را اعلام کرد

ترزای می، نخست وزیر انگلیس گفت که رأی‌گیری درمورد توافق بریگزیت که قرار بود فردا سه شنبه در مجلس عوام برگزار شود، به تعویق افتاد.اگر این توافق به رأی گذاشته می‌شد اکثریت مجلس عوام به مخالفت با آن رأی می‌دادند.
کد خبر: ۸۵۹۳۰۹
| |
3595 بازدید

نخست وزیر انگلیس از تعویق در رأی‌گیری توافق بریگزیت خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، ترزای می، نخست وزیر انگلیس امروز (دوشنبه) عنوان داشت، رأی‌گیری درمورد توافق بریگزیت که قرار بود فردا سه شنبه در مجلس عوام برگزار شود، به تعویق افتاد.

وی در سخنرانی خود در مقابل پارلمان عنوان داشت: اگر این توافق به رأی گذاشته می‌شد اکثریت مجلس عوام به مخالفت با آن رأی می‌دادند.

ترزا می گفت که با همتایان اروپایی خود درمورد دست‌یابی به ضمانت‌های بیشتری پیرامون مرزهای ایرلند شمالی گفتگو خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد که برگزاری مجدد رأی‌گیری خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باعث مشکلات بسیاری برای انگلیسی‌ها می‌شود.

نخست وزیر انگلیس عنوان داشت که مجدداً با رهبران اتحادیه اروپا درمورد این توافق گفتگو خواهد کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار