سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 784
کد خبر:۸۵۷۲۷۹
کد خبر:۸۵۷۲۷۹
7567 بازدید
ته چین؛

راهنمای استفاده از سبزیجات معطر برای آشپزی

سبزیجات معطر مانند جعفری، ریحان، مریم گلی، نعنا، رزماری و... در آشپزی به دو دلیل بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند: اول به دلیل طعم بی‌نظیری که به غذاها می‌دهند و دوم به دلیل فواید و خواص بی‌شمارشان. از سبزیجات معطر برای مزه‌دار کردن گوشت‌ها، تزئین انواع غذا، تهیه سوپ و... استفاده می‌شود. در این ویدیو با آن‌ها آشنا خواهید شد و نحوه پاک کردن و خرد کردن آنها را نیز خواهید آموخت.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟