بارش نخستین برف پاییزی در همدان

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: سامانه بارشی برف و باران که از امروز /جمعه/ وارد استان شده است تا اواخر وقت فردا در نقاط مختلف این استان فعال می‌ماند.
کد خبر: ۸۵۴۲۱۸
| |
5797 بازدید
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: سامانه بارشی برف و باران که از امروز /جمعه/ وارد استان شده است تا اواخر وقت فردا در نقاط مختلف این استان فعال می‌ماند.

نادر پیرتاج جمعه شب در گفت: وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مدل‌های پیش یابی، آسمان استان همدان تا ۲۴ ساعت آینده نیمه ابری در برخی از نقاط شاهد افزایش ابر، همراه با بارش باران و در ارتفاهعات بارش برف پیش بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه سامانه بارشی از ساعت ۱۶ در سطح استان آغاز شده است، افزود: بیشینه دمای هوا ۹ درجه بالای صفر و کمینه آن ۲ درجه بالای صفر گزارش شده است.
پیرتاج با بیان اینکه دمای هوا نیز در چند روز آینده کاهش می‌یابد، افزود: به دلیل بارش برف و باران، احتمال آبگرفتگی و لغزندگی معابر در برخی از نقاط استان وجود دارد.
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی‌های فصلی انجام شده توسط سازمان هواشناسی، پاییز امسال بارش‌ها بیشتر از میانگین است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت