صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تعیین شد

کد خبر: ۸۵۳۳۶۲
| |
2628 بازدید

وزیر نفت در حکمی بهزاد محمدی را به عنوان مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و معاون وزیر نفت منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، حکم بیژن زنگنه به بهزاد محمدی به شرح زیر است:

«به استناد ماده ۵ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت مصوب ۱۳۹۱/۲/۱۹ مجلس شورای اسلامی، بنا به پیشنهاد اعضای هیئت مدیره محترم شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با استعانت از خداوند متعال، بدینوسیله به عنوان معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال، در اجرای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، با تلاش بی‌وقفه برای تحقق جهش دوم در صنعت پتروشیمی با تجهیز منابع مالی موجود در کشور به روش‌های مختلف با استفاده از مشورت نخبگان این عرصه و بهره‌گیری از ظرفیت استثنایی در تنوع و مقدار خوراک واحدهای پتروشیمیایی در کشور موفق باشید.

افزایش صادرات و نیز تأکید بر تکمیل زنجیره ارزش در این صنعت با حمایت از توسعه موزون صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی پتروشیمی، در تعامل با کارکنان صدیق و وظیفه‌شناس آن شرکت و از طریق هم‌افزایی و انسجام‌بخشی به بخش نیمه‌دولتی و خصوصی فعال در این صنعت در تحقق اهداف ترسیم شده برای بخش پتروشیمی در برنامه ششم توسعه از دیگر اهداف اولویت‌داری است که آرزوی توفیق جنابعالی در تحقق آنها را دارم.»

بهزاد محمدی متولد ۱۳۴۵ و تحصیل‌کرده مهندسی شیمی گرایش صنایع پالایش نفت از دانشگاه شیراز است. وی در ۱۵ سال گذشته در صنعت نفت در سمت‌های مدیرعاملی و مدیر دپارتمان راه‌اندازی شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت، مدیر راه‌اندازی فازهای ۹ و ۱۰ پارس جنوبی و مدیر R&D شرکت پتروشیمی فارابی انجام وظیفه کرده است. همچنین مدیریت پروژه و کارشناسی فرآیند در پروژه‌های مختلف از دیگر سوابق وی به شمار می‌آید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟