میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سرمست سرپرست معاونت سیاسی وزارت کشور شد

استانداران بازنشسته رفتند/ انتصاب 11 سرپرست

کد خبر: ۸۵۲۴۶۷
| |
8085 بازدید

سرپرست 11 استانداری کشور منصوب شدند و معرفی استانداران پیشنهادی به دولت در روزهای آتی انجام خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور امروز شنبه 26 آبان ماه با اشاره به اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان در این وزارتخانه، گفت: سرپرستان ١١ استانداری کشور منصوب شدند.

وی اظهار کرد: بر اساس اصلاحیه اخیر مجلس ۱۴ استاندار مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان شدند که در جلسه روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه هیات دولت برای سه استان همدان، سیستان و بلوچستان و زنجان و همچنین استان کرمان استانداران جدید تعیین شدند.

سامانی افزود: وزیر کشور ضمن قدردانی از زحمات و خدمات استانداران این ١١ استان در احکام جداگانه ای یکی از معاونان استانداران استان های آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، فارس، قم و یزد را به عنوان سرپرست استانداری منصوب کردند.

سخنگوی وزارت کشور با بیان این که در روزهای آتی استانداران پیشنهادی به هیات دولت معرفی خواهند شد، تاکید کرد: تا انتخاب استانداران جدید، تمام امورات استان ها توسط سرپرستان انجام خواهد شد تا خللی در پیشبرد برنامه ها به وجود نیاید.

سامانی همچنین با اشاره به مشمولیت معاون سیاسی وزارت کشور در قانون منع بکارگیری بازنشستگان گفت: وزیر کشور ضمن قدردانی از زحمات اسماعیل جبارزاده معاون سیاسی وزارت کشور در حکمی بهرام سرمست مدیرکل سیاسی این وزارتخانه را با حفظ سمت به عنوان سرپرست این معاونت منصوب کرد.

اسامی سرپرستان ۱۱ استانداری که حکم آنها امروز از سوی وزیر کشور صادر شد، بدین شرح است:
آذربایجان شرقی، جواد رحمتی
اصفهان، محمد علی شجاعی
البرز، عزیز اله شهبازی
تهران، شکر اله حسن بیکی
خراسان جنوبی، مشیرالحق عابدی
خراسان شمالی، مجید پور عیسی
سمنان، سعید ناجی
قم، سید محمد رضا هاشمی
یزد، محمد علی طالبی
خراسان رضوی، قربان میرزائی
فارس، یداله رحمانی

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات