میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دمای تهران از شنبه افزایش می یابد

کد خبر: ۸۵۲۰۲۵
| |
5286 بازدید

هواشناسی استان تهران در اطلاعیه ای اعلام کرد که در پایتخت از اواخر وقت فردا (جمعه) بتدریج کاهش ابر و در روز شنبه افزایش دما خواهیم داشت.

براساس بررسی و تحلیل آخرین داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی آسمان استان تهران طی دو روز آینده نیمه ابری تا ابری همراه با مه صبحگاهی و در بعضی ساعات با بارش باران و وزش باد همراه است.

در ارتفاعات استان بارش برف و مه دور از انتظار نخواهد بود.
کمینه و بیشینه دمای هوای تهران در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه به ترتیب (7، 11)، (5، 9) و (6، 14) درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.

براساس این گزارش ایستگاه های فیروزکوه- امین آباد با دمای منفی 4 درجه سانتیگراد و ورامین با دمای 13 درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان در 24 ساعت گذشته بوده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات