تعداد بازدید : 10988
کد خبر:۸۴۹۴۵۲
کد خبر:۸۴۹۴۵۲
22289 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ | ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
06 November 2018
ته چین؛

روش خرد کردن دل

«دل» یا همان قلب گوسفند و گاو، یکی از اجزای این چهارپایان‌ است که در قالب‌های مختلف به ویژه به صورت کبابی عرضه می‌شود. جواد جوادی روش خرد کردن این غذا را آموزش داده که در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علوی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵
سلام. متشکرم. خدا خیرتون بده
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.