صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفت‌وگوی تلفنی ظریف با وزرای‌خارجه انگلیس و نروژ

کد خبر: ۸۴۹۲۶۵
| |
5237 بازدید

وزیر امور خارجه در گفت‌وگوهای تلفنی جداگانه با وزیران امور خارجه انگلیس و نروژ درباره آخرین تحولات روابط دوجانبه و برجام، گفت‌وگو و رایزنی کرد.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه انگلیس در این گفت‌وگو ضمن تاکید بر پایبندیِ کشورش و سایر اعضای برجام به این توافق، لزوم اتخاذ و اجرای فوری سازوکارهای ویژه اروپا را برای تدوام همکاری‌های اقتصادی با ایران مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه نروژ نیز ضمن اعلام حمایت از اجرای برجام‌، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تاکید کرد.

ادعای پلیس دانمارک در خصوص یک شهروند نروژی - ایرانی نیز از دیگر محورهای گفت‌وگوی وزیر خارجه نروژ و محمدجواد ظریف بود که طی آن وزیر امور خارجه ایران بر لزوم روشن شدن همه ابعاد موضوع و همکاری همه‌جانبه ایران با دولت‌های اروپایی برای روشن شدن حقایق تاکید کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار