میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تکذیب کشف اسکلت حسن صباح در الموت

اسکلت کشف شده در امامزاده روستای خشکچال با توجه به اندازه اسکلت و شواهد موجود متعلق به یک کودک خردسال است.
کد خبر: ۸۴۸۸۶۶
| |
6926 بازدید

اسکلت کشف شده در امامزاده روستای خشکچال با توجه به اندازه اسکلت و شواهد موجود متعلق به یک کودک خردسال است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، مدیر پایگاه تاریخی الموت و سرپرست کاوش در امامزاده منسوب به سپهسالار در روستای خشکچال الموت شرقی گفت: با توجه به شرایط نامناسبی که این اسکلت در آن قرار داشته دچار پوسیدگی و تخریب شده و شناسایی کامل آن امکان پذیر نیست.
حمیده چوبک افزود: برای حفاظت از اسکلت و جلوگیری از تخریب بیشتر، بقایای جسد جمع آوری و پس از مستندنگاری به پایگاه الموت منتقل شد تا مطالعات تکمیلی توسط متخصصان استخوان شناسی انجام شود.
او اضافه کرد: همچنین در کاوش‌های انجام شده در این محل، قطعات شکسته کاشی و سفالینه‌های دوره سلجوقی و صفوی به دست آمد.
به گفته چوبک کاوش‌ها در امامزاده خشکچال برای دستیابی به نتایج علمی و تاریخی جدید در آن و شناسائی محدوده عرصه همچنان ادامه دارد.
او اضافه کرد: هرچند به نظر می‌رسد در یورش‌های مکرر مغول آثار آرامگاه حسن صباح و جانشینان وی از بین رفته باشد، اما با توجه به مطالعات داده‎های تاریخی آرامگاه حسن صباح در جایی دیگر مفروض است که کاوش‌های آینده منطقه الموت آن را مشخص خواهد کرد.
طی چند روز اخیر عکس‌ها و خبر‌هایی در شبکه‌های مجازی درباره “امامزاده سپهسالار” در روستای خشکچال و انتساب این زیارتگاه به آرامگاه حسن صباح منتشر شده بود.
بنای منسوب به “امامزاده حسن سپهسالار “در ۷۰۰ متری ضلع شمال شرقی روستای خشکچال و در فاصله هفت کیلومتری قلعه الموت (حسن صباح) واقع شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت