دولت در مسیر کشت محصولات آب‌بر اعمال محدودیت کند

عضو کمیسیون کشاورزی، اب و منابع طبیعی مجلس، گفت: دولت در شرایطی که با کمبود آب مواجه هستیم باید از کشت محصولاتی با نیاز آبی بالا در مناطق کم‌‎آب و درگیر خشکسالی جلوگیری کند.
کد خبر: ۸۴۶۸۲۶
| |
2574 بازدید

حبیب‌الله نیکزادی پناه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص اعمال محدودیت کشت برنج در ایتان‌هایی غیر از استان‌های شمالی، اظهار داشت: برنج جز محصولاتی است که نیاز به آب فراوانی دارد، با توجه به روند مستمر خشکسالی در کشور باید تلاش کنیم که محصولاتی با انتظار آبی پایین و مورد نیاز کشور را کشت کنیم.

کمبود آب زندگی مردم را مختل کرده است

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنج بعد از گندم غذایی قالب مردم محسوب می‌شود اما به دلیل اینکه بحران آب در کشور جدی است و شاهد جنگ آب در جهان و برخی مناطق کشور هستیم کشت آن با مشکل مواجه شده است، گفت: در استان‌هایی مانند خوزستان هر روزه شاهد مباحث کمبود آب هستیم و در زندگی مردم این مناطق مشکلات بسیار زیادی به واسطه کمبود آب ایجاد شده است.

بسیاری از بخش‌های استان مازندران نیز با کم‌آبی مواجه هستند

نماینده مردم بم، ریگان، فهرج , نرماشیردر مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت در شرایطی که با کمبود آب مواجه هستیم باید از کشت محصولاتی با نیاز آبی بالا جلوگیری کند، ادامه داد: در بسیاری از بخش‌های استان‌ مازندران نیز با کم آبی مواجه هستیم و مردم دائما به دنبال جبران کمبود آب مورد نیاز خود هستند.

آب اضافه صرف کشت محصولاتی مانند برنج شود

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در بخش‌هایی که آب اضافه وجود دارد و در حال از دست رفتن است می‌توان اقدام به کشت برنج کرد، عنوان کرد: در شرایطی که با بحران کم آبی و خشکسالی روبه‌رو هستیم نباید کشت محصولات آب بری مانند برنج انجام شود.

نیکزادی پناه در پایان در خصوص اینکه امکان ممنوعیت کشت برنج در استان‌های کم آب وجود دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: خود کشاورزان به این نتیجه رسیده‌اند که به سمت کشت محصولات آب‌بر مانند برنج حرکت نکنند اما از سوی دیگر باید دولت سیاست‌های خود را اعمال کند، دولت در محل‌هایی که ضرورت به کاشت محصول وجود دارد کمک و در محل‌های که ضرورتی برای کشت وجود ندارد اعمال محدودیت کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت