میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درگیری دوباره در اردوگاه فلسطینیان در لبنان

دو گروه فلسطینی «فتح» و «انصارالله» بار دیگر در اردوگاه «المیه و میه» در شرق شهر «صیدا» با یکدیگر درگیر شدند که سه کشته در پی داشت.
کد خبر: ۸۴۶۲۰۷
| |
3256 بازدید
دو گروه فلسطینی «فتح» و «انصارالله» بار دیگر در اردوگاه «المیه و میه» در شرق شهر «صیدا» با یکدیگر درگیر شدند که سه کشته در پی داشت.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، درگیری میان دو گروه فلسطینی «فتح» و «انصارالله» شب گذشته (پنج‌شنبه) پس از یک هفته آرامش، بار دیگر شعله‌ور شد.

به گزارش منابع خبری لبنانی، درگیری‌ها همچون هفته گذشته (۲۴ مهر) از درگیری فردی میان نیرو‌های دو گروه آغاز شد و سپس گسترده شد؛ به طوریکه طرفین با سلاح‌های سبک و نیمه سبک با یکدیگر درگیر شدند.

به گزارش شبکه المیادین، بر اثر این درگیری‌های سه نفر از دو طرف کشته شدند و مردم اردوگاه مجبور به ترک این مکان شدند. چهار تن نیز زخمی شدند که دو نفر از آن‌ها از نیرو‌های ارتش لبنان بودند.

پس از وقوع درگیری که ساعاتی به طول انجامید و تا نیمه‌های شب نیز ادامه داشت، با واسطه‌گری نماینده «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان نمایندگان فتح و انصارالله در مقر فرماندهی جنبش امل در «صیدا» بر سر آتش‌بس توافق کردند.

به نوشته پایگاه خبری لبنانی «بکرا»، چند گلوله نیز به محله‌های شهر صیدا برخورد کرد که در پی آن اعلام شد که مدارس و دانشگاه‌های شهر امروز به علت شرایط امنیتی تعطیل خواهد بود.

اردوگاه «المیه ومیه» در نزدیکی روستای «المیه و میه» در چهار کیلومتری شرق شهر «صیدا» واقع شده است. اردوگاه‌های فلسطینی به علت تلاش گروه‌های مسلح حاضر آن برای افزایش نفوذ خود هر از چند گاهی شاهد درگیری است.

بر اساس آمار‌ها تعداد آوارگان فلسطینی در لبنان حدود ۴۸۰ هزار نفر است و حدود نیمی از این جمعیت در ۱۲ اردوگاه که به آن‌ها اختصاص داده شده، زندگی می‌کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات