میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کلیات لایحه تعیین تکلیف اموال بهکده رضوی تصویب شد

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: کلیات لایحه تعیین تکلیف اموال بهکده رضوی به تصویب رسید و مقرر شد قبل از بررسی جزئیات، کمیته تخصصی در مدت دو هفته نسبت به ارائه پیشنهادات اقدام کند.
کد خبر: ۸۴۵۴۸۵
| |
2935 بازدید

نورمحمد تربتی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست امروز ( سه‌شنبه ۱ آبان ماه)کیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: کلیات لایحه تعیین تکلیف اموال بهکده رضوی در جلسه کمیسیون کشاورزی به تصویب رسید و مقرر شد قبل از بررسی جزئیات، کمیته تخصصی با عضویت برخی از اعضای کمیسیون و ارگان‌های ذی‌ربط ظرف مدت دو هفته نسبت به ارائه پیشنهادات اقدام کند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، گفت: شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی در ۳۰ کیلومتری شمال غربی بجنورد واقع شده که در سال ۱۳۴۲ برای تجمیع جذامیان شفا یافته کشور و با هدف تمرکز،نگهداری، درمان و توانبخشی مجذومان و افراد خانواده آنها شکل گرفت.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در سال ۱۳۵۹ به تصویب شورای انقلاب، سازمان مبارزه با جذام در وزارت بهداری و بهزیستی وقت تشکیل و طبق قانون مصوب سال ۱۳۶۲ واحدهای غیر بهداشتی و درمانی بهکده از سازمان مبارزه به جذام به کمیته امداد امام خمینی( ره)واگذار شد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: درحال حاضر این شرکت سهامی مشتمل بر حدود ۱۲۵۲ هکتار زمین زراعی دیم و آیش، ۳۶ هزار و ۷۰۰هکتار مرتع، ۴۵ هکتار باغ، ۴ حلقه چاه، ۹۲ رشته قنات و یک چشمه ، ۹۳ نفر پرسنل دائم و قراردادی، ۱۰۳ هزار و ۷۴۷ سهم به ارزش ۱۰۳ میلیارد و ۷۴۷ میلیون ریال است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت شرکت سهامی بهکده رضوی در حال حاصر زیان‌ده بوده و در صورت تصویب این لایحه مالکیت اموال از جمله اراضی زراعی، مرتعی و نظام بهرداری آن تعیین تکلیف می شود و امید می‌رود که از نظر تولیدی، اقتصادی و اشتغال از جایگاه مناسب‌تری برخوردار شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات