رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسقف درآمد برای دریافت کالابرگ چقدر است؟
1بازدید
۰

درآمد رنو با خروج از ایران ۶ درصد سقوط کرد

خودروساز فرانسوی، رنو، گزارش داد که درآمد این شرکت در سه ماه سوم امسال با افت فروش در بازارهای درحال ظهور و خروج از بازار ایران آسیب دیده است و ۶ درصد سقوط کرده است.

خودروساز فرانسوی، رنو، گزارش داد که درآمد این شرکت در سه ماه سوم امسال با افت فروش در بازارهای درحال ظهور و خروج از بازار ایران آسیب دیده است و ۶ درصد سقوط کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، خودروساز فرانسوی، رنو، گزارش داد که درآمد این شرکت در سه ماه سوم امسال با افت فروش در بازارهای درحال ظهور و خروج از بازار ایران آسیب دیده است و ۶ درصد سقوط کرده است.

رنو روز سه‌شنبه اعلام کرد که در سه ماهه سوم امسال درآمد این شرکت ۱۱.۴۸ میلیارد یورو (۱۳.۱۶ میلیارد دلار) شده است که درآمد بخش خودرو با سقوط سنگین ۸.۴ درصدی به ۱۰.۰۶ میلیارد یورو رسیده است.

ثبت جهانی خودروی رنو ۲.۹ درصد در ربع سوم افزایش داشت که در این راستا مشارکت در ساخت ون با برلیانس چین، تاثیر زیادی داشته است. با حذف فروش خودروهای تولید مشترک، ثبت خودروی فروخته شده رنو در خارج از اروپا ۱۰.۴ درصد افت داشته است.

عملکر رنو به سطح مورد پیش‌بینی تحلیل‌گران که ۱۲.۱۷ میلیارد یورو برای کل گروه و ۱۰.۹۲ میلیارد یورو برای بخش خودروسازی با در نظر گرفتن تجارت آوتواز روسیه، نرسید.

با این همه رنو دوباره چشم‌انداز ۲۰۱۸ کامل خود را تکرار کرد که این شامل افزایش درآمد، جریان نقدینگی مثبت برای بخش غیر خودروسازی و حاشیه سود بیش از ۶ درصدی برای کل گروه است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.