کد خبر: ۸۳۷۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱ 27 September 2018

مواد لازم:
سه تخته چوب سدر که در آنها مواد شیمیایی، روغن و غیره نباشد
یک چهارم پیمانه پیازچه
یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
یک قاشق چای‌خوری سیر خرد شده
یک سوم پیمانه روغن گیاهی
یک و نصفی قاشق غذاخوری سرکه برنج
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
و یک سوم پیمانه سس سویا
دو فیله سالمون بدون پوست به اندازه 1 کیلوگرم

 

پخت روی تخته چوب به صد سال پیش یا بیشتر برمی‌گردد. در هنگام پخت غذا روی تخته چوب، رایحه و طعم چوب به غذایی که روی آن در حال پختن بود انتقال می‌یافت . هر چوب رایحه خاص خود را دارد و برای پخت ماهی ترجیحا از چوب سدر استفاده می‌شود که عطر و طعم خوبی به ماهی می‌دهد. در این ویدیو گریل ماهی سالمون روی تخت چوب سدر را می‌بینید. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: