صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آزادی دو پسر حسنی مبارک با قید وثیقه 100 هزار پوندی

بعد از گذشت پنج روز از بازداشت دو پسر حسنی مبارک به اتهام دستکاری در شاخص‌های بورس، یک دادگاه مصری تصمیم گرفت آن‌ها را با پرداخت وثیقه آزاد کند.
کد خبر: ۸۳۵۶۸۳
| |
1319 بازدید

بعد از گذشت پنج روز از بازداشت دو پسر حسنی مبارک به اتهام دستکاری در شاخص‌های بورس، یک دادگاه مصری تصمیم گرفت آن‌ها را با پرداخت وثیقه آزاد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، دادگاه جنوب قاهره تصمیم گرفت علاء و جمال مبارک، دو پسر حسنی مبارک، رئیس‌جمهوری مخلوع مصر را با وثیقه مالی به ارزش ۱۰۰ هزار پوند آزاد کند.

این دادگاه همچنین ۲۰ نوامبر را برای بررسی این پرونده تعیین کرد.

مصر پنج روز پیش دستور بازداشت دو پسر حسنی مبارک به همراه سه تن دیگر را به اتهام دستکاری در شاخص‌های بورس صادر کرد.

جمال مبارک ریاست کمیته سیاسی حزب ملی حاکم در دوره حکومت پدرش را برعهده داشت اما برادرش علاء از امور سیاسی دور بوده است با این حال مخالفان مبارک او را به جمع‌آوری ثروت با سوءاستفاده از روابط پدرش متهم کرده‌اند.

دو پسر مبارک در سال ۲۰۱۱ بازداشت شدند اما سه سال پیش مجددا آزاد شدند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار