سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 657
کد خبر:۸۲۶۹۰۹
کد خبر:۸۲۶۹۰۹
5450 بازدید
ته چین؛

دستور پخت گوشت قلقلی ترش و شیرین

طعم ترش و شیرین معمولا در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. در این ویدیو استفاده از این طعم با گوشت قلقلی طعمی متفاوت و خوشمزه را ایجاد می‌کند. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک فرا بگیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟