گوارديولا: از رفتن يا ماندن حرف نزنيد!

چيزي كه اكنون براي من و همه بازيكنان و مقامات باشگكاه بارسلونا مهم است موفقيت در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا و همچنين جام حذفي است. ما مي‌توانيم شكوه سال گذشته را امسال هم تكرار كنيم و بار ديگر بر قله فوتبال جهان بايستيم.
کد خبر: ۷۹۵۴۷
| |
1713 بازدید
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا در نشست خبري روز گذشته خود از خبرنگاران كاتالونيايي خواست به ماجراي رفتن او دامن نزنند.

به گزارش فارس و به نقل از ماركا، جوزپه گوارديولا گفت: فعلا از رفتن يا ماندن حرف نزنيد و اجازه دهيد روند طبيعي كار من طي شود.

وي افزود: چيزي كه اكنون براي من و همه بازيكنان و مقامات باشگكاه بارسلونا مهم است موفقيت در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا و همچنين جام حذفي است. ما مي‌توانيم شكوه سال گذشته را امسال هم تكرار كنيم و بار ديگر بر قله فوتبال جهان بايستيم.

بارسلونا در اولين بازي خود در سال 2010 ميلادي امشب برابر ويارئال صف آرايي مي‌كند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت