معرفي دستياران دايي، سه‌شنبه

سرمربي جديد سرخپوشان پايتخت تاكنون محمد علي يحيوي را به عنوان مربي دروازه بانان و جانشين احمدرضا عابدزاده معرفي كرده است، هر چند يحيوي كه در اردوي دبي به سر مي برد، هيچ قرارداد رسمي را با باشگاه پرسپوليس تهران به امضا نرسانده است.
کد خبر: ۷۹۴۸۶
| |
2415 بازدید

كادر فني پرسپوليس تهران در يكي از روزهاي دوشنبه يا سه شنبه هفته آتي مشخص خواهد شد.

به گزارش ايسنا، حبيب كاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران عصر جمعه به دبي سفر خواهد كرد تا با حضور در اردوي بازيكنان اين تيم با علي دايي درباره تعيين تكليف كادرفني و نهايي شدن كادر مربيان پرسپوليس با او گفت و گو كند.

سرمربي جديد سرخپوشان پايتخت تاكنون محمد علي يحيوي را به عنوان مربي دروازه بانان و جانشين احمدرضا عابدزاده معرفي كرده است، هر چند يحيوي كه در اردوي دبي به سر مي برد، هيچ قرارداد رسمي را با باشگاه پرسپوليس تهران به امضا نرسانده است.

قرار است كاشاني در سفرش به دبي و صحبت با دايي تكليف كادر فني سرخپوشان را كه يكشنبه آينده به تهران بازخواهند گشت، روشن كند.

از محمد احمدزاده، سرمربي و بازيكن پيشين ملوان انزلي به عنوان جدي ترين گزينه دستياري علي دايي در پرسپوليس ياد مي شود. اين دو در تيم ملي فوتبال با هم سابقه همكاري كوتاه مدتي داشته اند.

پرسپوليس به دنبال تعطيلي ليگ برتر فوتبال به خاطر سفر تيم ملي ايران به قطر و حضور در رقابت هاي چهار جانبه اين كشور راهي امارات شد تا با كادر جديد مربيانش خود را آماده انجام ديدارهاي باقيمانده ليگ نهم كند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت