تا پایان سال،افتتاح یک شبکه جدید سیما

کد خبر: ۷۹۱۹۹
|
۰۹ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۱ 30 December 2009
|
13824 بازدید
معاون سيما گفت: براساس به علايقي كه در دولت هست تا پشتيباني نسبت به رسانه ملي بيشتر شود و خدمات بيشتري به مردم ارائه شود، تا پايان امسال حداقل يكي از شبكه‌هاي جديد و سال آينده، دوتاي ديگر را افتتاح خواهيم كرد.

«مرتضي ميرباقري» در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره افتتاح شبكه‌هايي كه ضرغامي در پنج سال اول مديريتش بر صداوسيما وعده راه‌اندازي آنها را داده بود، گفت: اگر از لحاظ فني و مالي مشكلات ما حل شود، هيچ مشكلي در زمينه تهيه و توليد برنامه نخواهيم داشت و در بخش تأميني، آمادگي راه‌اندازي چندين شبكه را داريم.

وي افزود: ما پيش از اين خبر راه‌اندازي شبكه‌هاي ورزش، مستند، فيلم و سريال و خردسال و كودك را ذكر كرديم. شبكه‌ها در حال ديجيتالي شدن هستند و شبكه مستند را آزمايشي راه‌اندازي كرده‌ايم كه به سمت 24 ساعته شدن آن حركت مي‌كنيم.

ميرباقري اظهار داشت: شبكه‌هاي ديگر نيز كنداكتور و محتواي‌شان و نيز قسمت‌هاي تأميني‌شان به طور كامل مشخص شده، ولي ما همچنان مشكلات مالي را داريم.

وي با بيان اين كه دولت در بودجه سال 88 مبلغي براي ما پيش بيني نكرد و اميدواريم اين اتفاق در سال 89 بيافتد، تصريح كرد: اگر در ترميم بودجه اعتبارات لازم را به ما بدهدند، ما سرضرب اين شبكه‌ها را راه‌اندازي مي‌كنيم.

معاون سيما درباره مديران شبكه‌هاي جديد نيز تاكيد كرد: مديران شبكه‌ها مشخص شده‌اند. براي راه‌اندازي كساني انتخاب شده‌اند ولي بحث راه‌اندازي با نگهداري تفاوت‌هايي دارد. در حال حاضر اين افراد زير مجموعه مديران شبكه‌ها هستند، مثلا شبكه ورزش را نماينده آقاي پورمحمدي، شبكه فيلم و سريال را نماينده آقاي فرجي و شبكه مستند را مدير سابق شبكه چهار مديريت مي‌كنند.

وي درباره زمان افتتاح شبكه‌هاي جديد نيز گفت: ما امسال براساس به علايقي كه در دولت هست تا پشتيباني نسبت به رسانه ملي بيشتر و خدمات بيشتري به مردم ارائه شود، حداقل يكي از اين شبكه‌ها، و سال آينده دوتاي ديگر را افتتاح خواهيم كرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
وای باز هم یک شبکه تلویزیونی که اولش خوب شروع میشه بعد میره تو خاکی!!
بجای این ول خرجی ها کیفیت برنامه رو بیشتر کنن. البته برای اونهایی که دلشون به این رسانه خوشه...
- سریالهای خیانت، طلاق، دزدی و آدم کشی
-برنامه های بی محتوی با دکور های قدیمی و تاریک و بد رنگ!
-فیلم های سینمایی پر از سانسور آقا مگه مجبوری فیلمو پخش کنی ضایعش کنی؟
- اخبار هم نگو و نپرس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
یعنی مشکل صدا و سیما اینه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
تعداد شبکه مهم نیست. کیفیت آنها مهم است. همین 7 شبکه موجود هم 6 تای آن حد اقل اضافی است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
شبکه موسیقی نیز می خواهیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
سلام
بنده بعنوان یک ایرانی تشکر خودرا از مدیریت صداو سیما علی الخصوص پرسنل زحمت کش سیما در پوشش دهی ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین و رساندن پیام عشورا به دنیا را اعلام میدارم واز خدای منان توفیق سعادت و سلامتی و عزت پایدار برای همه شما و خانواده محترمتان را خواستارم
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
واقعا چه خدماتي !!ده تا كانال ديگه هم تاسيس كنند باز هم كمه !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
اگه شبکه های که قرار است راه اندازی شوند مثل همین شبکه هاست همان بهتر که راه اندازی نشده و پول بیت المال را بی دلیل خرج عده ای نکنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
کیفیت شبکه های موجود را افزایش دهید . به دنبال افزایش بهره وری باشید وگرنه افزایش شبکه ها دردی را دوا نمی کند و یک هزینه اضافی می باشد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت