کد خبر: ۷۷۵۶۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۵ 19 February 2018
با گسترش صنایع غذایی هر روز بیشتر از دیروز شاهد مواد غذایی مختلف در قفسه فروشگاه‌ها هستیم، از آبمیوه‌های صنعتی تا کنسرو گوجه‌فرنگی و قرمه‌سبزی در قفسه فروشگاه‌های محصولات غذایی جایی برای خود باز کرده‌اند. غذا به صورت طبیعی ماندگاری بیش از چند روز، یا حتی چند ساعت ندارد و قرار دادن این مواد روی قفسه بدون اضافه کردن مواد نگه‌دارنده ممکن نیست. اما این مواد نگه‌دارنده چه خطراتی برای انسان دارند و آیا استفاده از محصولاتی که حاوی آن‌ها هستند از نظر سلامتی بی خطر است؟در این ویدیو انواع روش‌های نگهداری مواد غذایی از دوران کهن تا دوران مدرن بررسی می‌شود و نوع عملکرد و خطرات آن برای بدن توضیح داده می‌شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: