ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب کاردی

کد خبر: ۷۶۸۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸ 27 January 2018
تعداد بازدید : 41813
کد خبر: ۷۶۸۰۴۱
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸ 27 January 2018
|
59401 بازدید
بازدید 59401
جوجه کباب را با دو روش مرسوم تهیه می کنند. روش عمده که موسوم به تخته کاری است و روش دیگر که روش کاردی است. در این آموزش طرز تهیه جوجه کباب به روش کاردی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا می‌گیرید. برای فراگیری شیوه قبضه کردن و پختن جوجه کباب می توانید به آموزش شیوه به شیوه تخته کاری که پیش از این آموزش داده شده، مراجعه کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟